Despre noi

CINE SUNTEM

Ne propunem să fim cei care conduc schimbarea, care setează direcțiile în peisajul viații profesionale și care dezvoltă noi soluții care să ajute atât oamenii cât și afacerile să crească. Intrând într-o nouă eră a muncii, ne axăm pe dimensiunea globală mai mult ca niciodată. Industriile se schimbă masiv, creând noi domenii și metode de lucru, în timp ce altele rămân considerabil în spate. Pentru a răspunde noilor cerințe ale pieței și pentru a menține un ecosistem nordic dinamic și competitiv, pus în mișcare de cele mai bune abilități și calificări, am ales să recrutăm la nivel internațional. 

Totodată, prin oportunitățile de dezvoltare pe care le oferim, facilităm accesul la piața nordică, considerată a avea unul dintre cele mai bune medii de trai și muncă. Ne asigurăm că îți aliniem obiectivele și ambițiile de carieră cu cele mai bune poziții de muncă, deoarece credem că angajații fericiți sunt cei care stau la baza dezvoltarea unei societăți.

În Barona vei găsi un partener de încredere, care să te sprijine în fiecare etapă a procesului de relocare în Finlanda, Suedia sau Norvegia. Te ajutăm să te stabilești cu traiul, îți oferim cazare, te ghidăm în privința tuturor formalităților și îți oferim sprijinul de care ai nevoie, pentru un start perfect în una dintre țările nordice.

Vei avea la îndemână toată susținerea și instrumentele necesare pentru a-ți proiecta cursul profesional în străinătate. De asemenea, îți punem la dispoziție o varietate generoasă de posturi vacante, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile profesionale și pentru a-ți dezvolta cariera, indiferent de etapa la care te afli. 

Oferim sprijin și asistență în limba română, engleză, poloneză, slovacă, rusă, estonă și finlandeză.

 

POVESTEA NOASTRĂ

Barona, fondată în 1999, este o companie de top în domeniul serviciilor de recrutare din țările nordice și cea mai mare organizație de acest fel din Finlanda. Din anul 2007, recrutăm la nivel internațional și ajutăm specialiști din diverse țări să se angajeze în cadrul celor mai performante companii nordice, din domenii precum industria metalelor, logistică, construcții, industria alimentară și sectorul servicii.

Operăm în peste 10 țări și avem sedii în Finlanda, Suedia, Norvegia, Polonia, Slovacia și Estonia.

VALORILE NOASTRE

Pe lângă faptul că urmărim integrarea culturală, ne dorim să cunoaștem persoane cu aceleași interese și principii, cu care împărtășim obiective și valori comune. Valorile noastre sunt parte din ADN-ul nostru:

RESPONSABILITATE
Împreună promovăm o cultură a muncii egală și etică. Încurajăm operațiuni transparente, care susțin diversitatea și respectă diferențele dintre oameni. În opinia noastră, toată lumea merită să-și găsească locul potrivit în domeniul profesional. Acolo unde este necesar, vom aborda chiar și probleme dificile și ne vom dezvolta propriile operațiuni pentru a le soluționa. Îi încurajăm pe toți să acționeze în mod responsabil – să facă mai mult decât li se cere și să ajute pe alții. Angajații Barona sunt cei care își asumă responsabilitatea în viața profesională.

CURAJ
Încurajăm experimentele și ne punem pe treabă fără frică de greșeli. Am prefera să fim pionieri, decât adepți. Ne stabilim obiective ambițioase, prin intermediul cărora creăm o viață profesională mai fericită și mai echitabilă. Îi respectăm pe cei care își asumă responsabilități, care vin cu propuneri no și creative, care au inițiativă, și care se bazează pe propriile puncte forte.

LIBERTATE
Oferim oamenilor libertatea de a fi exact ceea ce sunt și posibilitatea de a lucra în orice mod consideră potrivit, atât timp cât respectă principiile pe care le-am stabilit împreună. La noi, nu trebuie să vă ascundeți aspecte ale vieții,  religia,  hobby-urile sau pe cine iubești. Credem în oameni și într-o viață profesională care funcționează pentru ei.

LUCRĂM ÎMPREUNĂ
Creăm o viață profesională mai fericită, lucrând împreună. Împărtășim din competența și expertiza noastră cu colegii, angajații și clienții noștri. Ne respectăm reciproc opiniile și încercăm să găsim soluții împreună. Punem în lumină lucrurile pe care le-am făcut, celebrăm și suntem recunoscători pentru rezultatele la care ajungem împreună.

Date despre Barona

30000

0

persoane angajate în Barona

700

0

recrutori

70

0

birouri în întreaga lume