CAUT UN JOB

Ai verificat pozițiile noastre deschise și niciuna nu se potrivește cu dorințele și direcțiile tale de dezvoltare, dar ești sigur că vrei sa te angajezi în țările nordice? Ne poți da de știre, trimitându-ne CV-ul tău, și un mesaj în care să ne spui ce poziție îți dorești si ce te recomandă pentru acel rol. Aplicația va fi revizuită de recrutorii noștri și aliniată la oportunitățile noastre de carieră, actuale sau viitoare.

Când ne contactezi, te rugăm să te asiguri că specifici domeniul și job-ul pe care ți-l dorești, aria ta de expertiză și în ce țară vrei să ajungi.

 

AR TREBUI SĂ TRIMIT APLICAȚIA DACĂ NU AM IDENTIFICAT NICIO POZIȚIE POTRIVITĂ PENTRU MINE?

Eziți să trimiți CV-ul tău pentru un eventual post nou de muncă sau nu știi de ce ar fi adecvată această tactică? Există câteva situații în care îți recomandăm să o faci:

  • Țintești un anumit rol, dar nu există nicio poziție deschisă la moment. 
  • Ai identificat compania pentru care îți dorești să lucrezi, dar ei nu au oportunități de carieră potrivite pentru tine.
  • Ai acele abilități pe care angajatorul le caută, sau experiență într-un domeniu similar. 
  • Ești foarte motivat. Trimiterea unei aplicații deschise demonstrează că ești hotărât și decis să obții un loc de muncă în cadrul organizației.
  • Vrei să te faci remarcat. Aplicația ta va fi evaluată fără a fi comparată cu altele, ceea ce te poziționează și mai aproape de rolul pe care ți-l dorești.

 

CUM SĂ NE LAȘI CV-UL TĂU?
Accesează Trimite-ne CV-ul pentru a completa formularul. În etapa următoare, vei găsi domeniile de activitate pentru care suntem în continuă căutare de personal. Apoi va trebui să accesezi Aplică, să răspunzi la câteva întrebări și să atașezi CV-ul. Dacă crezi că certificările sau diplomele pe care le ai te vor ajuta și mai mult, ai la dispoziție opțiunea de a atașa mai multe fișiere.

 

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE AI TRIMIS CV-UL?
Revizuim în mod continuu cererile primite, având în vedere că organizația noastră este în continuă dezvoltare și noi oportunități de carieră sunt deschise constant. Te vom contacta în măsura în care identificăm o poziție care să ți se potrivească, acum sau ulterior. Te rugăm să ții cont că, din păcate, nu putem reveni cu un răspuns pentru fiecare cerere trimisă.

 

Dacă ai întrebări despre compania noastră și despre posibilitățile de lucru în străinătate, verifică dacă acestea nu au fost deja răspunse în secțiunea Întrebări frecvente.

Ai la dispoziție pagina noastră de cariere, unde poți verifica oricând care dintre pozițiile noastre vacante ți se potrivește.